Werken bij de Bulthuis familie

gelijkwaardigheid, no-nonsense en humor

Bulthuis biedt een leuke en informele werkomgeving met veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Verspreid over onze 8 vestigingen hebben we met enige regelmaat vacatures voor diverse functies.

Open sollicitatie

We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief ook als je geen leuke vacature gezien, maar wel geïnteresseerd in het werken bij Bulthuis? Wij maken graag kennis met jou.

Stuur je motivatiebrief samen met je CV per e-mail naar sollicitatie@bulthuis.eu. Wij houden er niet van om niets meer van ons te laten horen. Je hoort altijd iets van ons, we bellen je voor het maken van een afspraak of we laten het weten als we toch geen match blijken te zijn.


Kom stage bij ons lopen!

Wij helpen jongeren graag in het opdoen van werkervaring. Daarom zijn wij voor diverse opleidingen erkend als leerbedrijf en bieden  regelmatig stageplaatsen aan. Ben je op zoek naar een stageplaats? Laat ons weten per mail via sollicitatie@bulthuis.eu

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Meld je dan aan voor onze vacature-alert. 

Video afspelen

Een korte rondleiding bij Bulthuis

Dit is ook Bulthuis

Teambuilding

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat onze werknemers zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar ook dat ze een band opbouwen met hun collega’s.

Lees verder »

Dit zijn de Bulthuis teams

Magazijn

Onze magazijnen bieden plaats aan duizenden producten in gewone en in palletstellingen. Reachtrucks chauffeurs en orderpakkers kom je hier tegen.

Chauffeurs

Zij brengen de glimlach op de klant hun gezicht. Je ziet ze door heel Nederland.

Marketing

Presenteert onze producten en diensten aan onze klanten en partnerorganisaties, zowel online als op beurzen.

Verkoop binnendienst

Hier vind je de alleskunners. Ze helpen de buitendienst en beantwoorden de vragen van de klant per mail,WhatsApp of telefoon. Alle orders gaan langs deze afdeling.

Account management

Onze account managers helpen onze klanten door ze te ondersteunen door het beste advies te geven over merken, producten, presentaties en marktontwikkelingen.

Inkoop

Ons inkoopteam zorgt ervoor dat alle artikelen op voorraad blijven. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar vooraanstaande merken of interessante items om onze steeds uitgebreidere assortiment aan te vullen.

Personeelszaken

Wij zijn altijd op zoek naar talenten en enthousiastelingen voor ons steeds groeiende bedrijf. Daarnaast zorgen we voor een hoge medewerkerstevredenheid.

Finance & Administratie

Alle facturen en cijfers gaan langs deze afdeling. Ze zorgen voor een financieel gezond bedrijf.

ICT

Hier zorgen ze er elke dag weer voor dat we verbinding hebben met de wereld. Hier ontwikkelen en beheren we onze systemen, netwerken en servers.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.