Veriga sneeuwkettingen

voor trucks, bedrijfsvoertuigen en bussen

Sneeuwkettingen voor commerciële voertuigen en bussen vormen een groot deel van de productie van Veriga. Het assortiment bestaat uit verschillende kettingmodellen, afhankelijk van de complexiteit en diversiteit van de toepassing. Alle sneeuwkettingen worden vervaardigd in overeenstemming met O NORM 5119, de wettelijk vereiste norm.

Premium Line

Premium line is de hoogwaardige reeks sneeuwkettingen met een bijzonder verbeterde duurzaamheid, dankzij een praktische constructie, hoogwaardige materialen en een geavanceerd productieproces. Het is bedoeld voor professionals die de meest veeleisende terreinen en omstandigheden tegenkomen in hun werkgebied.

Standard line

Standard line is de klassieke reeks sneeuwkettingen voor vrachtwagens, bussen of lichte bedrijfsvoertuigen, ontworpen voor incidenteel gebruik. Afhankelijk van het gebruiksscenario heeft de klant de keuze uit verschillende kettingmodellen. Deze productlijn omvat zowel lange afstandskettingen voor vrachtvervoer als noodkettingen.

Nordic Line

Nordic line is een reeks sneeuwkettingen voor vrachtwagens en bussen, specifiek ontwikkeld voor de Scandinavische markt. Vanwege hun unieke vorm zijn deze kettingen geschikt voor alle gebieden waar grote hoeveelheden sneeuw en extreme omstandigheden het gebruik van getande sneeuwkettingen op en naast de weg vereisen. Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar met zogenaamde CAM-vergrendelingsmechanismen.

Bekijk alle producten van Veriga

Bulthuis is officieel dealer van Veriga

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.