Trailer onderdelen

Met een assortiment van 100.000 producten online is Bulthuis een van de grootste leveranciers van trailer onderdelen in Nederland. Een greep uit onze merken: BPW, SAF, Hengst, Hella, Wabco, Lumag en DT Spare Parts.

Of je nu op zoek bent naar laadklepdelen, assen, luchtbalgen, hydrauliek of wielen: wij hebben het voor je op voorraad. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van het juist onderdeel voor je trailer.

Bekijk het in onze webshop

Onze webshop is de gemakkelijkste en snelste manier om producten te bestellen. Niet alleen voor producten die je regelmatig bestelt, maar ook voor dat ene onderdeel waarvan je niet zeker weet of de aansluitingen wel passen. Of een merkonderdeel waarvan je het juiste nummer niet weet. 

Een selectie van merken die we leveren:

We breiden de webshop dagelijks uit met extra foto’s, meer specificaties en productvideo’s. 
» Vraag vandaag nog je account aan!

DennisE-commerce medewerker 

Je voordelen als klant

Bulthuis is premium distributeur van Alcoa® Wheels

Alcoa® Wheels worden vervaardigd uit een blok hoogwaardig en corrosiebestendig aluminium. Met een 8000 ton pers wordt het blok gesmeed tot een wiel. Na het smeden ondergaan de wielen een warmtebehandeling om zo een extra mechanische versteviging aan het aluminium te geven.

» Bekijk alle voordelen van Alcoa® Wheels 

We hebben ook onderdelen voor:

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.