Temot International

TEMOT International is een toonaangevend wereldwijd netwerk van magazijndistributeurs die actief zijn in de automotive & truck aftermarket, een essentiële sector die is toegewijd aan het leveren van service en onderhoud voor alle soorten voertuigen.

Opgericht in 1994 opgericht door vijf Europese bedrijven, heeft TEMOT zijn hoofdkantoor nabij  Düsseldorf, Duitsland. Vandaag de dag bestaat de organisatie uit 107 magazijndistributeurs als aandeelhouders, verspreid over meer dan 102 landen op 5 continenten.

Zij genereren gezamenlijk een  omzet van meer dan 16,1 miljard Euro, bieden werk aan meer dan 35.000 mensen en onderhouden nauwe banden met meer dan 12.500 garages via verschillende garageconcepten.

Bulthuis is sinds 2014 Temot aandeelhouder. Dat biedt de volgende voordelen:

Internationale samenwerking

Lidmaatschap in TEMOT biedt Bulthuis de mogelijkheid om internationaal samen te werken met andere bedrijven in de automotive/truck aftermarket. Dit kan leiden tot gezamenlijke inkoopinspanningen, wat kostenefficiëntie kan bevorderen.

Toegang tot wereldwijde markten

Door deel uit te maken van een wereldwijd netwerk zoals TEMOT, kan Bulthuis profiteren van toegang tot nieuwe markten en zakelijke kansen in verschillende landen en regio's.

Kennisdeling en Best Practices:

Lidmaatschap in TEMOT stelt Bulthuis in staat om kennis en best practices te delen met andere leden. Dit kan waardevol zijn voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het verbeteren van efficiëntie en het aanpakken van industriële uitdagingen.

Gezamenlijke marketinginitiatieven

TEMOT biedt mogelijkheden voor gezamenlijke marketingprogramma's en strategieën. Dit kan helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van Bulthuis op internationaal niveau en het aantrekken van nieuwe klanten.

Databeheer en supply chain-optimalisatie

De organisatie ondersteunt haar leden bij databeheer en optimalisatie van de toeleveringsketen. Voor Bulthuis kan dit leiden tot efficiënter voorraadbeheer en logistieke processen.

Rationalisatie en kostenreductie

TEMOT streeft naar rationalisatie en kostenreductie als langetermijndoelen. Bulthuis kan profiteren van dergelijke inspanningen om de bedrijfsvoering te verbeteren en de winstgevendheid te verhogen.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.