Teambuilding

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat onze werknemers zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar ook dat ze een band opbouwen met hun collega’s. Daarom hebben we onlangs een teambuilding dag georganiseerd waar diverse teams aan hebben deelgenomen.

We begonnen de dag met een gezamenlijk lunch en daarna hebben we verschillende activiteiten gedaan om de samenwerking en communicatie tussen onze teams te verbeteren. Het was fantastisch om te zien hoe onze werknemers samenwerkten en elkaar motiveerden om de opdrachten te voltooien.

Na de lunch zijn we verder gegaan met activiteiten die de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van onze teams op de proef stelden.

We kunnen met trots zeggen dat onze teambuilding dag een groot succes was. Het heeft niet alleen de band tussen onze werknemers versterkt, maar ook ons bedrijf als geheel. We zijn ervan overtuigd dat deze dag heeft bijgedragen aan een betere samenwerking en meer efficiëntie op de werkvloer.

Een van de hoogtepunten van de dag was een survivalparcours dat we met elkaar hebben afgelegd. Hierbij moesten de werknemers samenwerken om obstakels te overwinnen en elkaar te helpen bij het klimmen en klauteren. Het was indrukwekkend om te zien hoe onze teams elkaar aanmoedigden en vertrouwen in elkaar hadden.

Tijdens het diner hebben we samen genoten van een heerlijke barbecue en hebben we gelachen en bijgepraat. 

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat onze werknemers met plezier naar hun werk gaan. We organiseren daarom regelmatig activiteiten en evenementen om het werkklimaat te verbeteren en de saamhorigheid te vergroten. We zijn er trots op dat we een werkplek bieden waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en onderdeel van een team voelen.

Andere berichten

DAFje weg

Een onvergetelijk Bulthuis Personeelsuitje met DAFjeWeg! Zaterdag 15 juni was het weer feest bij Bulthuis. Het hele team kwam samen

Lees verder

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.