SAVE THE DATE: 21 mei 2024 MEET Dinex

Met genoegen nodigen wij je uit voor een exclusieve platformavond, georganiseerd door ons team, waarbij de focus ligt op de toekomst van de impact van Euro 6 & 7 normen. Uiteraard komen uitlaten, roetfilters, NOx sensoren en AdBlue ook aan bod. Deze avond biedt niet alleen de kans om diepgaande kennis op te doen, maar ook om te netwerken met gelijkgestemden binnen onze branche.

Platformavond: De Toekomst met emissienormen

We zijn verheugd aan te kondigen dat Darren Hughes van Dinex, een expert op het gebied van uitlaat- en emissietechnologieën, de gastspreker van de avond zal zijn. Hij zal inzicht bieden in de nieuwste ontwikkelingen en de uitdagingen en kansen die de Euro 6 & 7 normen met zich meebrengen voor de truckindustrie.

Naast dit programma zal de avond worden voorzien van een buffet. Wij verzoeken eventuele dieetwensen bij je aanmelding kenbaar te maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Aanmelding

Wij nodigen je uit om je aanwezigheid te bevestigen vóór 14 mei. Je kunt dit doen door het onderstaande formulier in te vullen.   

Deze platformavond belooft een waardevolle gelegenheid te worden voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de toekomst van truck-emissietechnologieën. Wij hopen je te mogen verwelkomen en samen een inspirerende avond te beleven.

Programma in het kort:

Dinex Presentatie (Engelstalig) voor Bulthuis Klanten

Datum: dinsdag 21 mei

Tijden:

18.00 uur Welkom

18.30 uur Buffet

19.30-21.30 uur Presentatie Dinex

21.30 uur Einde programma met aflsuitende borrel

Locatie: Restaurant het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15 3584 AD Utrecht (https://www.hetoudetolhuys.nl/)

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.