Over ons

Hecht familiebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring

De geschiedenis van Bulthuis Truck- & Traileronderdelen gaat ruim 160 jaar terug. In 1860 begon Freerk Bulthuis een Kuiper- en Wagenmakerij in het Groningse Noordwolde. Wat begon als een eenmansbedrijf in Kuiper- en Wagenmakerij is het inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier in truck-, trailer- en bus onderdelen aan transportondernemingen, truckdealers en garagebedrijven en andere specialisten in de transportsector. Bulthuis levert uitsluitend aan bedrijven.

Bij het hoofdkantoor in Groningen staan meer dan 40.000 verschillende onderdelen op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Utrecht en Tilburg waar de belangrijkste onderdelen ook uit voorraad leverbaar zijn.

Ronald Bulthuis (vijfde generatie) vormt samen met Alexander Hanewinkel de directie van het (h)echt familiebedrijf. Zij streven naar continuïteit en bieden momenteel werk aan ruim 140 medewerkers.

Met onze innovatieve webshop en vakkundige medewerkers voor technische support helpen wij je graag!

Kom je bij ons werken?

Wij hebben een aantal leuke vacatures. Heb je geen vacature gezien wat bij je past? Stuur ons een open sollicitatie en wij kijken graag met je mee. » Solliciteren bij Bulthuis

Video afspelen

Bulthuis in beeld: een rondleiding in 2 minuten!

Tradities 
Ieder jaar komen de tradities weer voorbij. Zoals onze boerrenkool traditie; op de dag vóór Sinterklaas krijgt de laatst aangenomen medewerker een bijzondere opdracht mee. Hij of zij moet een stronk boerenkool van het Groningse land halen en deze in het geheim bij de directie op het bureau leggen. Als dit lukt, trakteert de directie alle medewerkers de volgende dag op tompouces. Ook lopen we met klanten, collega’s en toeleveranciers elk jaar de 4 mijl van Groningen. Een groot festijn voor elk niveau hardloper.

» Lees verder

Benieuwd wie er bij ons werken?  Bekijk hier onze teams en afdelingen.

Bekijk de historie van Bulthuis

De historie van Bulthuis hebben we stapsgewijs in beeld gebracht  van 1860 tot heden. Daarnaast hebben we pagina aangevuld met ons foto archief van vroeger. Hier staan vele vrachtwagens afbeeldingen van de vroegere jaren. Een archief om van te smullen voor elke vrachtwagen fanaat.

» Lees verder

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.