WABCO

WABCO is wereldwijd een van de toonaangevende leveranciers van elektronische rem- en bedieningssystemen voor de veiligheid en het rendement van bedrijfsvoertuigen.

WABCO is gepassioneerd als het gaat om technologieën die brandstof efficiëntie verhogen, het voertuiggewicht verminderen en terugwinning van energie verhogen voor trucks, bussen en trailers. WABCO blijft het brede productprogramma uitbreiden met innovaties om bedrijfsvoertuigen schoner en groener te maken.

WABCO’s netwerk voor de after market ondersteunt transportbedrijven en fleet owners gedurende de levensduur van hun voertuigen door een range van innovatieve producten en service, een wereldwijd netwerk van dealers en service partners en “state-of-the-art” trainingscentra.
(Bekijk het overzicht van WABCO trainingen bij Bulthuis)

Customer Center heeft het huidige Inform site vervangen. Misschien wil u het testen en u zo snel mogelijk aanmelden mocht u dit nog niet gedaan hebben, om niets te missen van alle nieuwe functies die te uwer beschikking zijn. Maak u geen zorgen over uw favoriete settings op uw computer of als favoriet opgeslagen pagina’s: u zal automatisch doorgestuurd worden naar de juiste productpagina op het Customer Center.

Met toegang tot ons Customer Center, zal u niet alleen alle informatie vinden waarvoor u vroeger Inform raadpleegde. U zal eveneens met enkele eenvoudige klikjes, kunnen bestellen en de levering ontvangen. U kan items die u regelmatig bestelt als ‘favorieten’ creëren en opnieuw bestellen vanuit deze lijst met enkele eenvoudige klikjes.

 

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.