Valeo

Valeo Transmissiesystemen
Valeo is een wereldwijde automotive leverancier en partner van (vracht)autofabrikanten. Als technologiebedrijf ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor slimme mobiliteit met een speciale focus op intuïtief rijden en reductie van CO2 emissie. De groep voorziet en distribueert ook vervangingsdelen voor autofabrikanten en onafhankelijke after market distributeurs.

Valeo Verlichtingssystemen
Valeo levert een universeel assortiment voor heavy-duty. Dankzij het brede assortiment producten is het mogelijk om verschillende toepassingen voor alle voertuigtypes te dekken. Met 24 R&D-centra en 31 productielocaties heeft Valeo op dit moment een marktaandeel van ongeveer 20% op de mondiale OE-markt en van meer dan 26% in Europa. Valeo, specialist in verlichting, heeft een ruim aanbod van producten en diensten van de vervangingsonderdelen tot het onderhoud.

Naast deze constante ontwikkeling op het gebied van veiligheid heeft Valeo ook producten ontwikkeld die minder energie verbruiken, om de CO2-uitstoot te verminderen. Valeo Service levert verschillende categoriën aan Valeo, Vignal en CIBIE verlichtingsdelen: Koplampen, achterlichten, werklampen, mistlampen en diverse accessoires.

Frictiesets
In de Europese after market “truck” ligt de focus, door ons eerste montage aandeel van ruim 50% vooral op koppelingsets.

Onze koppelingen voldoen aan de hoogste O.E. standard, inclusief lange duurtesten van  1 Miljoen kilometer.

Verhoogd comfort

  • Lange levensduur (toepassing door het allerbeste frictiemateriaal)
  • Perfect aangepast op de eisen van fleet owners en intensief gebruik
  • 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking

swf

SWF Ruitenwissers voor trucks,
lichte bedrijfsvoertuigen en personenwagens
2015 – 2016


swf-bussen

SWF Ruitenwissers voor trucks, bestelwagens, bussen
en touringcars.
2018

||

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.