Tyrolit

TYROLIT is wereldwijd een van de belangrijkste fabrikanten van gebonden gereedschappen voor slijpen, doorslijpen, zagen, boren en afdraaien en van machines voor de bouwnijverheid.
De hoofdvestiging van de Swarovski-groep is gelegen in Schwaz in Tirol. Bij het familiebedrijf, dat bestaat sinds 1919, werken momenteel meer dan 4.500 medewerkers te in 29 productielocaties in 11 landen of 5 continenten. Op de afdelingen Metaal en precisie, Vakhandel voor de industrie, Bouw en Steen–Keramiek–Glas van TYROLIT worden 80.000 verschillende producten geproduceerd. Deze producten worden via 37 handelsondernemingen en andere distributeurs in 65 landen aangeboden aan klanten over de hele wereld. Uiteenlopende materialen van elke hardheid worden geslepen, doorgeslepen en geboord met high-tech TYROLIT-producten uit Tirol. De experts van TYROLIT staan er wereldwijd om bekend dat ze uiteenlopende uitdagingen beheersen en dat ze waardevolle partners zijn bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen.

Familiebedrijf sinds 1919

TYROLIT is onderdeel van de dynamische bedrijvengroep Swarovski, maar heeft de onafhankelijkheid die nodig is om ook op lange termijn bedrijfsdoelen te kunnen realiseren. Bij TYROLIT streven ze ernaar zowel interne als externe doelgroepen enthousiast te maken en te winnen voor een eerlijke, gelijkwaardige en langdurige samenwerking. Daarvoor optimaliseren ze voortdurend de kwaliteit van de producten en diensten en blijven ze de bedrijfsprocessen aanpassen aan veranderende eisen van de markt. Investeringen in onderzoek en ontwikkeling, in training en opleiding van de eigen medewerkers en in technologische verbeteringen vormen een centraal onderdeel van de bedrijfsvoering van TYROLIT. Dankzij de invoering van een wereldwijd Supply Chain Management zijn tijdige leveringen aan klanten overal in de wereld gegarandeerd. Bewust omgaan met hulpbronnen, zorgen voor een veilige werkomgeving en naleving van wettelijke vereisten dragen al sinds 1919 bij aan een positieve bedrijfsontwikkeling.

TYROLIT garandeert zijn klanten rendabele en milieuvriendelijke oplossingen op vier werkterreinen. Met zijn wereldwijde distributie en een team ervaren toepassingstechnici biedt TYROLIT bovendien een optimale servicekwaliteit.

 

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.