Turbo’s Hoet

Turbo’s Hoet is de grootste turbospecialist in Europa. Al veertig jaar profiteren onze klanten van onze kennis en ervaring. En inmiddels hebben we al meer dan één miljoen turbo’s verkocht. Niet voor niets is Turbo’s Hoet ‘Number 1 in turbo’s’.

De basis van dit succes is dat we denken en handelen vanuit het perspectief van de klant. Daarom bieden wij onze klanten:

  • Uitgebreide voorraad
  •   Specialistische kennis
  • 2 jaar garantie

 

Onze strategie bestaat uit het combineren van technische kennis met persoonlijke benadering. Wij houden namelijk rekening met de eisen die uw klanten aan u stellen. Daarom bieden wij u méér dan turbo’s. Bij ons koopt u een turbo die snel wordt geleverd en die mede dankzij onze technische ondersteuning storingsvrij functioneert.

Turbo Partner
Een turbo vervangen doet u niet dagelijks. Dan is het prettig om zeker te weten dat zo’n grote klus vlekkeloos verloopt. Als TurboPartner heeft u ons hele team van turbospecialisten aan uw zijde. Dat betekent dat u zeker weet dat u de juiste diagnose stelt en dat u de kans op herhaalschade minimaliseert. Dat scheelt u tijd en geld én bezorgt u een uitstekende reputatie bij uw klanten.

Door deelname aan onze unieke TurboPartner 2.0 formule reduceert u samen met ons de risico’s tot een minimum en wordt u een specialist in het vervangen van turbo’s. We ondersteunen u vóór, tijdens en na montage van de turbo. Hoe doen we dat? Door onze turbokennis met u te delen tijdens een technische TurboTraining en u vervolgens toegang te geven tot onze turbo-kennisbank. Vervolgens ondersteunen wij u tijdens montage van de turbo met artikelnummer specifieke instructies zodat optimale montage is gegarandeerd.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.