TRIDEC

Veilig sturen
Aanhangers uitgerust met een Tridec-systeem hebben een optimaal bochtgedrag. Daarom worden ze vaak gekopieerd, maar de replica’s bereiken nooit de echte Tridec-kwaliteit. Omdat de specialisten van Tridec de complexe eisen van de markt heel goed kennen: veel verkeer, smaller terrein, groeiende verstedelijking en steeds meer rotondes. Met zijn veilige en innovatieve oplossingen is Tridec de wereldmarktleider op het gebied van stuursystemen. Tridec-systemen bieden simpelweg onverslaanbare voordelen.

Bewezen betrouwbaar
Systemen van Tridec worden al vele jaren gebruikt voor veel verschillende toepassingen, weersomstandigheden en soorten terrein. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze in Europa zijn gebouwd volgens Europese kwaliteitsnormen. Ze werken betrouwbaar en zijn in geval van nood snel en eenvoudig te repareren. Geen wonder dat er momenteel meer dan 50.000 Tridec-systemen in de straten van de wereld zijn. U kunt vertrouwen op Tridec.

Kosten besparen
Een trailer die is uitgerust met een Tridec-systeem wint aan waarde. Bestemmingen die voorheen niet konden worden bereikt, kunnen nu worden benaderd, en zelfs met een groter laadvermogen. Tridec-berekeningen laten zien dat dit transportbewegingen vermindert. Verdere besparingen zijn het gevolg van minder bandenslijtage en lager brandstofverbruik. Op lange termijn is de keuze voor een Tridec-systeem een ​​keuze voor een hogere winstmarge en dus voor meer winst.

Maatwerk
Geen enkele combinatie van truck en trailer is hetzelfde. Dankzij jarenlange ervaring en diverse expertise kan Tridec voor elke taak maatwerkoplossingen bieden. Modulaire systemen maken implementatie mogelijk voor alle soorten trailers. De specialisten van Tridec hechten veel waarde aan een langdurige, coöperatieve samenwerking met klanten en gebruikers. Op deze manier kan altijd het optimaal passende Tridec-systeem worden ontwikkeld.

TRIDEC – onderdeel van JOST-World
Tridec maakt deel uit van Jost-World, een bedrijvengroep die toonaangevend is in de productie van systemen, modules en componenten voor bedrijfsvoertuigen. Als wereldspeler kan Jost de wereldwijde beschikbaarheid van producten en reserveonderdelen garanderen zonder de lokale vereisten te negeren. Tridec-klanten profiteren van de knowhow en aanwezigheid van Jost-World.

TRIDEC – uw betrouwbare partner

|

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.