Traditech

Traditech is de overkoepelende bedrijf voor de 3 merken: Tradim, Tralert en Tralight.

Bulthuis levert Tralert:

Better Light – Work Safer

TRALERT® is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een grote internationale  leverancier van het meest uitgebreide programma van LED voertuigverlichting.

Door te investeren in logistieke optimalisatie en krachtige dealerpartnerships is TRALERT® in staat snel kwaliteitsproducten te leveren waar ook in Europa vanuit ons centrale magazijn.

Naast de exclusieve vertegenwoordiging van reeds bekende internationale fabrikanten, beschikt TRALERT® sinds 2017 over eigen productiefaciliteiten in oost Europa en Azië. Hier wordt onder toezicht van eigen internationale research en development het productieproces en de technologische ontwikkelingen van TRALERT® geoptimaliseerd. Door het volledige productieproces intern te waarborgen kan TRALERT® kwaliteit van de LED voertuigverlichting blijven garanderen en verbeteren.

Vele krachtige partnerships hebben geresulteerd in op maat productie voor grote internationale spelers in diverse carrosserie, transport- en grondverzetsectoren. Wij begeleiden diverse verlichtingsprojecten vanaf de tekentafel tot de werkelijke uiteindelijke installatie.

Het TRALERT® programma is verdeeld over 6 productgroepen t.w.:

Achterlichten
Markeerverlichting
Werklampen
Signalering
Interieur verlichting
Bekabeling
90 procent LED voertuigverlichting is uit voorraad leverbaar, naast de technische dienst zijn onze LED-specialisten uiteraard beschikbaar voor een gedegen advies.

 

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.