Technosafety

Helaas gebeuren er toch ongevallen op de werkvloer. Soms met grote gevolgen als blijvend letsel, persoonlijk leed en traumatische ervaringen. Jaarlijks lopen meer dan een half miljoen mensen in Nederland letsel op door een arbeidsongeval. Gelukkig zien de meeste bedrijven de waarde van preventie. Want veilig en gezond werken helpt om ongevallen te voorkomen en/of leed of schade te beperken. Daarnaast zorgt veilig werken ervoor dat dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven.

Hoe kan Technosafety u hierbij helpen?

Er zijn veel producten en diensten die voor veel bedrijven het werk een stuk veiliger maken. Of waardoor mensen zich veiliger voelen.Of die er gewoon voor zorgen dat wet- en regelgeving wordt nageleefd. De mensen van Technosafety weten de weg. Zij bieden een eenvoudige oplossing tot een meerjarig traject waarin aan alle veilgheidsaspecten wordt gedacht. Altijd deskundig, altijd pragmatisch en altijd gericht op een veilige werkomgeving.

Technosafety zorgt ervoor dat klanten uit de transportsector, bouw, petrochemie en (semi) overheden veilig kunnen werken

Dat medewerkers en hun omgeving zo veilig mogelijk zijn. En mocht er toch iets gebeuren, dan biedt Technosafety producten die ervoor zorgen dat de gevolgen beperkt blijven.

|

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.