Proplast

Kwaliteit en veiligheid
In gebieden met veel verkeer waar zware ladingen worden vervoerd en zeer krachtige machines worden gebruikt, is optimaal zicht essentieel voor de veiligheid. Daarom is het essentieel om goed werkende verlichting te voorzien in en rond bedrijfswagens en vrachtwagens. Er mogen geen compromissen worden gesloten met betrekking tot verlichtingsvermogen, veerkracht en duurzaamheid. Waterdichte afdichtingen, schokbestendige behuizingen, onbreekbare lenzen en schokbestendige verlichtingssystemen zijn daarom allemaal standaard bij PROPLAST.

Geschiedenis en traditie
Sinds PROPLAST werd opgericht in 1979, hebben we ze eigen producten met gekwalificeerde medewerkers in hun eigen fabriek vervaardigd om aan hun eigen, extreem hoge kwaliteitseisen te voldoen. Met de nieuwste productiemachines en een eigen gereedschapswinkel leveren ze innovatieve vooruitgang op het gebied van technologie en design – gespecialiseerd in vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen.

Design en esthetiek
Een ander niet te onderschatten punt is de esthetische component. Naast een hoge technische prestatie leggen ze ook grote nadruk op het bereiken van up-to-date, moderne normen op het gebied van design en styling. Nieuwe, moderne vormen en felle verlichting in rijke, krachtige kleuren oefenen een bijna magische fascinatie uit voor mensen, en dit effect wordt vermenigvuldigd met de indrukwekkende afmetingen van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen.

Competentie en prestaties
Efficiëntie staat voorop bij de ontwikkeling van hun hoogwaardige producten, want een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot bevorderen niet alleen de bescherming van het milieu, maar zijn ook gemakkelijk voor uw portemonnee! De motiverende factor voor PROPLAST is het vervaardigen van hoogwaardige verlichtingssystemen voor alle sectoren waarin vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen worden gebruikt.


Bekijk hier de online catalogus

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.