Osram

Licht is meer dan alleen licht: licht zorgt voor veiligheid en zichtbaarheid. Op volle snelheid. Elke rit. Wat er ook gebeurt.

OSRAM is uw partner als het gaat om lampen met uitstekende prestaties, esthetische verlichting of duurzaamheid – of het nu gaat om vrachtwagen-, auto-, motor- of scooterverlichting.

OSRAM is een leider in innovatie en technologie en verkoopt het hoogste volume lampen in de snelgroeiende OEM-markt voor auto’s en vrachtwagens, evenals in de snel groeiende markt voor vervangingslampen.

De krachtigste halogeen vrachtwagenverlichting van OSRAM!
Ontdek TRUCKSTAR PRO de helderste vrachtwagenverlichting van OSRAM met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met tot 100% meer licht dan standaardlampen, een extreem lange levensduur en een zeer hoge trillingsbestendigheid zijn deze 24 volt lampen ideaal voor professionele chauffeurs, terwijl de stilstandtijd en vlootkosten worden verminderd. Dankzij de hoge trillingsbestendigheid zijn TRUCKSTAR PRO-lampen zelfs geschikt voor zware toepassingen. Door hun indrukwekkende helderheid en meer dan het dubbele van de levensduur vergeleken met standaardlampen, verbeteren de lampen uw veiligheid tijdens het rijden op de weg.

|

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.