KS TOOLS

KS TOOLS Werkzeuge – Maschinen GmbH heeft zich sinds de oprichting im 1992 tot een van de internationaal leidende leveranciers van gereedschappen en werkplaatsuitrusting ontwikkeld.

De voortdurende inspanningen om innovaties te realiseren staan centraal in het streven van de beide eigenaren Peter Kühne en Orhan Altin. De meer dan 350 medewerkers in 9 vestigingen wereldwijd dragen eveneens deze motivatie en leiden de onderneming samen naar voortdurend succes en voortdurende groei.

Het merk KS TOOLS staat van oudsher voor hoge kwaliteit, een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit.

De passie van KS TOOLS is intelligente en duurzame producten voor gebruikers in tal van branches, zowel op het terrein van standaard gereedschappen als van speciale gereedschappen.

Al de inspanningen van KS Tools heeft ze tot op heden tot een van de grootste internationaal opererende gereedschappenfabrikanten gemaakt, met klanten in meer dan 135 landen wereldwijd. En ze hebben het eindpunt nog lang niet bereikt.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.