Jaltest

COJALI, R+D+i at the service of commercial vehicles

Who are we?

Onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn de fundamenten waarop COJALI is gebouwd. Om deze reden, hebben elk een van zijn producten in staat zijn om het leven te komen geweest; van ventilatorkoppelingen met elektronische controle, tot kleppen met elektro-pneumatische, automatische hendels, zelfs de diagnosetool en de nieuwe ECU voor e-ABS aanhangwagens en opleggers. Ieder van hen zijn in deze afdeling die alle secties ontwikkeld door COJALI omvat

De juiste faciliteiten in overeenstemming met de omzet van COJALI

De voorziening waar COJALI is gevestigd zijn onderverdeeld in verschillende groepen:

  • Sommige zijn gericht op de fabricage, zoals de automatische fabricage transportbanden koelen of remsystemen, de elektronica laboratorium, diagnose bereiding eil, etc.
  • Anderen zijn gericht op de ontwikkeling, zoals de diensten voor de tenuitvoerlegging van voertuigsystemen voor de diagnose, het ontwerp centra koelen of remsystemen.
  • Andere afdelingen zijn toevertrouwd aan de kwaliteitscontrole, grondstoffen of het eindproduct, van koelsystemen, kleppen, servo koppelingen, remcilinders, automatische hefbomen, zelfs testbenches voor het testen van de Jaltest diagnose gereedschap of de ECU.
  • Anderen zijn verantwoordelijk voor het commercieel beheer, marketing en administratie.

Niet alleen Fabrikanten. COJALI, a company of service.

En tot slot, een reeks specifieke afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ieder van hen vormen de toegevoegde waarde die ons onderscheidt van onze concurrenten:

  • Training: COJALI heeft een reeks klaslokalen gericht op een theoretische en praktische opleiding ontwikkeld. Ze bieden training cycli van elk een van de vaardigheden die nodig zijn om te gaan met de technologische ontwikkelingen die voortvloeien momenteel nodig zijn. Onder hen, kunnen we de diagnose, elektriciteit en elektronica, pneumatiek, motormanagement, versnellingsbakken en vertragers, etc. vinden.
  • Technishe assistentie: De Technische assistentie groep is een groot team dat verantwoordelijk is voor het oplossen van elk probleem die onze gebruikers tegen kunnen komen .
  • Klantenservice: telefoon of on-road-ondersteuning zijn de twee soorten hulp die de COJALI groep kan bieden. Beiden voeren een reeks taken verstrekken van informatie, advies of begeleiding om ervoor te zorgen dat onze klanten een Goede maar ook fijne zakelijke relatie hebben.
  • Jaltest Officiële Service: Specifieke groep Jaltest gebruikers die profiteren van alle voordelen van de training (een specifiek opleidingsplan), technische bijstand en andere speciale voordelen als lid van deze groep, één van de grootste in Spanje.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.