Innovam Truckwise

Onder de naam Innovam Truckwise helpt Innovam de truckbedrijven met hun personele én bedrijfsmatige vraagstukken. Een team van professionals staat klaar voor iedereen in de truckbranche die het beste uit zichzelf en het bedrijf wil halen.

Bijvoorbeeld via de nieuw ontwikkelde Diagnose EURO 6 training waarin de verschillende uitlaatgasnabehandelingssystemen uitgebreid aan bod komen. Voor het veilig werken aan hybride/EV voertuigen volg je één van onze NEN9140 trainingen, en storingsmonteurs werken veiliger na onze training Incident Management/Veilig werken langs de weg.

En natuurlijk verzorgt Innovam Truckwise de APK 1-trainingen, om keurmeester te worden of bevoegdheid te verlengen. En technici zonder 1e-monteurs/EBAT diploma helpen we via een E.V.C. traject aan hun APK-bevoegdheid.

Leerbedrijven en ROC’s worden door Innovam Truckwise geholpen met de RPT praktijktrainingen voor de BBL-studenten. Na het volgen van relevante RPT trainingen zijn leerlingen beter inzetbaar in het leerbedrijf en zijn ze goed voorbereid op hun praktijkexamen.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.