Hyva

Hyva is één van ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers van innovatieve en uiterst efficiënte transportoplossingen voor de commerciële voertuigenindustrie en milieudienstensector. Met meer dan 20.000 klanten en meer dan 40% wereldwijd marktaandeel in front-end cylinders, brengt Hyva’s de wereld in beweging. Vandaag de dag, na meer dan 40 jaar bestaan, is Hyva actief in meer dan 110 landen, heeft meer dan 30 dochterondernemingen volledig in bezit, een uitzonderlijk service bereik en produceert vanuit een netwerk van 12 productielocaties verspreid in China, India, Brazilië en Europa.

De groei en het succes van Hyva zijn gebouwd op twee essentiële pijlers: de kwaliteit en de innovatieve aard van de oplossingen van het bedrijf en uitmuntende service. De eerste pijler, productkwaliteit, blijkt uit het feit dat Hyva vandaag de dag de sterkste front-end hydraulische telescoopcilinder ter wereld levert, evenals een volledig assortiment cilinders met dubbele werking, vast gemonteerde en rollende autolaadkranen, hefsystemen voor containers (haakarmen en portaalarmen) en installaties voor afvalinzameling. Deze oplossingen worden in de hele wereld gebruikt in verschillende sectoren, waaronder het transport, de bouw, de mijnbouw, materiaalverwerking en door aanbieders van milieudiensten.

Kwaliteit van de service is ook een fundamentele pijler van de bedrijfsfilosofie van Hyva: Met activiteiten in meer dan 110 landen, beheert het bedrijf een van ’s werelds meest uitgebreide servicenetwerken in de sector. Binnen dit netwerk heeft Hyva een internationale reputatie opgebouwd ten aanzien van uitstekende klantenzorg.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.