Hella

HELLA is een wereldwijd vertegenwoordigd, beursgenoteerd familiebedrijf met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. HELLA ontwikkelt en produceert componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de automobielindustrie. Daarnaast zijn is HELLA één van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en accessoires voor de Aftermarket in Europa.

Met een omzet van ca. 7 miljard euro staat HELLA in de top 40 van wereldwijde toeleveranciers van de auto-industrie en behoort het tot de 100 grootste Duitse industriële ondernemingen. Wereldwijd heeft HELLA ca. 39.000 medewerkers, waarvan er bijna 7.000 werkzaam zijn in het segment onderzoek en ontwikkeling. Dit alles zijn goede voorwaarden om ook in de toekomst positieve cijfers te kunnen realiseren.

De nieuwste productinnovatie van HELLA is onder meer de nieuwe verstralers Luminator LED en Rallye 3003 LED. Beide lampen hebben een verwisselbaar led-inbouwdeel die uitermate geschikt zijn voor het upgraden van de bestaande Luminator Halogeen en Rallye 3003 Halogeen naar led.

Ook nieuw is de design zwaailamp K-LED Rebelution. Voor deze zwaailamp heeft HELLA de EdgeLight technologie aangepast en een zwaailamp gecreëerd die wat betreft technologie en design een echte innovatie is op het gebied van waarschuwingsverlichting. Er kan gekozen worden voor een flitsende of roterende verlichtingsfunctie.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.