Haynes Pro

Met HaynesPro WorkshopData haalt een werkplaats alle kennis in huis voor het uitvoeren van onderhoud en de meest voorkomende reparaties aan de Top 10 truckmerken binnen Europa alsmede een groot aantal trailerfabrikanten. Deze data is eenvoudig bereikbaar met een aantal simpele muisklikken en levert grote tijdbesparingen op in vergelijking tot het verzamelen van technische data via telefonische hulplijnen of OE websites.
Daarbij komt dat HaynesPro het achterhalen en verhelpen van elektronische storingen enorm heeft vereenvoudigd middels de HaynesPro Vehicle Electronics Smart Assistant (VESA) applicatie. Deze eenvoudig te gebruiken applicatie begeleidt monteurs stap voor stap bij het zoeken naar de oorzaak van een storing. De stappen omvatten vaak een individuele meting waarbij zeer specifiek wordt aangegeven waar en wat gemeten dient te worden. Hierbij hoeft een monteur niet meer zijn weg te vinden in het complete elektronische schema van een motorsysteem maar presenteert HaynesPro steeds alleen dat deel van het schema dat voor die betreffende stap/meting relevant is. VESA levert niet alleen tijdbesparing op door een snelle diagnose, monteurs zijn tevens in staat om meer storingen zelfstandig op te lossen.
Bulthuis en HaynesPro stellen werkplaatsen graag in de gelegenheid om het systeem gedurende 30 dagen gratis uit te proberen. Op deze wijze kunnen gebruikers ervaren dat het dagelijks benutten van HaynesPro technische data positieve invloed heeft op het resultaat van uw aftersales activiteiten.

Vraag hier een demo aan!

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.