Haacon

Haacon is een middelgroot, groepsonafhankelijk bedrijf met 150 medewerkers. Een belangrijke werkgever in de regio Miltenberg / Wertheim, gevestigd in Freudenberg – Collenberg (Südspessart).

Haacon hebetechnik gmbh is een ingenieursbureau met sterke competenties op vele winstgevende (niche) gebieden van zowel mechanische als elektromechanische heftechniek.

Haacon is een van de toonaangevende ingenieursbureaus met uitstekende speciale productiegebieden. Dit drukt ook het motto uit: Competentie in hijstechniek. Het team combineert jarenlange knowhow, kwaliteit, hightech en efficiëntie om innovatieve oplossingen te creëren voor verschillende toepassingsgebieden of speciale vereisten.

Het managementteam heeft een goede leeftijdsopbouw en kenmerkt zich door een hoge technische en commerciële competentie. Ze streven naar een hoog niveau van opleiding en training voor al onze medewerkers. Dit geldt voor zowel academische als niet-academische gebieden.

Ze verbeteren voortdurend de werk- en gezinsvriendelijke arbeidsomstandigheden in de faciliteiten. Ze zijn zich ervan bewust dat ze de hulpmiddelen en natuurlijke hulpbronnen efficiënt moeten gebruiken.

 

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.