Gedore

GEDORE Technag is importeur van professionele handgereedschappen en werkplaatsuitrusting van gerenommeerde merken. De gereedschappen worden gebruikt in vele sectoren zoals industrie, bouw, automotive, installatietechniek, land- en tuinbouw, scheepvaart, offshore, luchtvaart etc.

GEDORE Technag bestaat sinds 1 januari 1958. Destijds startte het bedrijf als een technisch agenturenbureau, en daar is dan ook de bedrijfsnaam uit afgeleid. Het belangrijkste merk dat werd vertegenwoordigd was toen al het Duitse kwaliteitsmerk GEDORE.

Als agenturenbureau hield GEDORE Technag geen voorraden aan. Al snel ontstond echter de behoefte aan een magazijn in Nederland. Begin jaren zestig verhuisde het bedrijf daarom naar Voorschoten waar ze de beschikking kregen over een bescheiden magazijn. Het bedrijf bleef voorspoedig groeien en eind jaren zeventig was wederom een forse uitbereiding noodzakelijk. Besloten werd om GEDORE Technag een 100% dochter van GEDORE Remscheid te laten worden. In Leiderdorp werd een nieuw bedrijfspand gebouwd waar GEDORE Technag zich in 1980 vestigde.

Inmiddels zijn ze alweer enige jaren gevestigd in Alphen aan de Rijn. Met circa 30 mensen verzorgen zij vanuit een modern en functioneel bedrijfspand dagelijks enige honderden leveringen aan de vakhandel.

Bekijk hier het complete assortiment:

GEDORE-blue catalogus

GEDORE-red catalogus

|

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.