febi

Nummer 1 in de onderdelen aftermarket, gisteren, vandaag en morgen.
febi is pionier in de onderdelen aftermarket. febi heeft een lange traditie als groep-onafhankelijk familiebedrijf en van meet af aan was het hun missie om alternatieven aan te bieden – van dezelfde of van betere kwaliteit – voor originele onderdelen en dit in het belang van de klanten wereldwijd.

febi’s gamma van meer dan 35.000 technische vervangonderdelen voor personen- en bedrijfswagens wordt voortdurend uitgebreid want het is hun doel zo snel mogelijk nieuwe producten beschikbaar te stellen in de aftermarket.

febi volgt nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet zodat ze haar klanten steeds een stap voor zijn. Dit onderscheidt febi als nummer 1 in de onderdelen aftermarket – gisteren, vandaag en morgen.

De febi filosofie
De belofte : kwaliteit
Het merk febi staat voor producten die voldoen aan de hoogste vereisen inzake productiekwaliteit en montagebetrouwbaarheid. Geen compromissen inzake levering: febi bezorgt aan onze klanten de noodzakelijke onderdelen wanneer en waar dan ook, zodat zij tijdig de reparaties kunnen uitvoeren.

Oog voor trends
Met kwaliteit, snelheid en pioniersvaardigheden geeft febi de beslissende impulsen voor u in de wereldmarkt. Als een premium merk streven ze ernaar tegemoet te komen aan de wensen van haar klanten – elke dag.

Overtuigende klantenondersteuning
Meer dan 1900 hooggekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de wensen en de noden van onze klanten en onze partners steeds centraal staan. febi is voortdurend in dialoog met handelaars en werkplaatsen, en biedt oplossingen op maat.

Kwaliteit die voldoet aan de OE-vereisten, mede dankzij de eigen productie.
febi bilstein heeft alle belangrijke onderdelen voor de professionele reparatie van alle courante merken en modellen – zowel voor personenwagens, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en bestelwagens (LCV’s).

Hierbij vertrouwen ze enkel op onderdelen waarvan de kwaliteit voldoet aan de OE-vereisten. Dit garandeert febi niet alleen door hun uitgebreid kwaliteitsbeleid, maar ook door hun eigen productie knowhow.

febi is niet enkel leverancier. febi produceert onderdelen ‘made in Germany’ in haar eigen productieomgeving.

febi, kort samengevat

Meer dan 34.000 verschillende onderdelen in OEM-kwaliteit
Geschikt voor personenwagens en bedrijfswagens
20 internationale vestigingen
Vertegenwoordigd in meer dan 70 landen en beschikbaar in 150 landen
Meer dan 100 miljoen onderdelen voorradig
100 % levering op elk moment en overal

Deel van de wereldwijde bilstein group
febi is een deel van de internationaal succesvolle bilstein group.

Het overkoepelend merk van Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG groepeert de traditionele merken febi, SWAG en Blueprint onder één sterk dak. Het resultaat is een uitgebreid en diepgaand gamma van meer dan 55000 verschillende producten die beantwoorden aan strenge normen inzake productie kwaliteit en montagebetrouwbaarheid.

De onafhankelijke bilstein group is als familiebedrijf specialist en wereldleider in de onderdelen aftermarket. Bilstein group staat voor productkwaliteit, betrouwbare leveringen, service-innovaties en beslissende impulsen in de wereldmarkt.

 

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.