Fabory

Fabory is al sinds 1947 hét adres voor al uw bevestigingsoplossingen. Daarnaast bieden we ook een groot assortiment gereedschappen, industriële en veiligheids-artikelen.

Milieu
Fabory werkt hard aan de invoering van het duurzaamheidsbeleid dat zij deelt met Grainger. Maar ook al voordat Fabory onderdeel werd van Grainger was zij één van de eerste op de markt met een milieubeleid, een afvalreductie- en recycling-programma en een CO2-footprint. Zoals u ziet maakt zorg voor het milieu al heel lang deel uit van het DNA. Meer over wat zij doen om het milieu te beschermen vindt u op de website van Grainger.

Diversiteit
De cultuur van Fabory en Grainger is gebaseerd op wereldwijde insluiting & diversiteit. De groei van het bedrijf wordt versterkt door het beste talent van iedere achtergrond aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Fabory heeft een inclusieve cultuur waar alle individuen worden gerespecteerd, eerlijk worden behandeld, erkenning krijgen voor hun prestaties, voorzien worden van een goede balans tussen werk en privé, en de mogelijkheid krijgen om te excelleren. Zij willen een innovatieve en veilige omgeving creëren waar teamleden betrokken zijn, elke dag met plezier haar hun werk komen, gestimuleerd worden om conventionele kennis uit te dagen en in staat worden gesteld om zichzelf te zijn en tot bloei te komen.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.