Edbro

Edbro – Lid van JOST-World
Edbro maakt deel uit van JOST-World, een wereldleider in de productie van systemen, modules en componenten voor bedrijfsvoertuigen. Als wereldspeler kan JOST de beschikbaarheid van producten garanderen, zonder de lokale behoeften te negeren. Klanten profiteren van de knowhow van Edbro en de aanwezigheid van JOST-World.

Geschiedenis
Edbro is marktleider op het gebied van productontwikkelingen sinds 1916, toen de oprichter van het bedrijf, Maurice Edwards, de allereerste takel ontwikkelde die werd aangedreven door een vrachtwagenmotor. Gebaseerd op een lange traditie van baanbrekende innovatie en met meer dan 90 jaar ervaring in de industrie, blijven Edbro-producten toonaangevend op de kantelmarkt, verhogen ze het laadvermogen, verkorten ze de kanteltijden en bieden ze “fit and forget” -oplossingen. Gelegen in het Verenigd Koninkrijk in de noordwestelijke stad Bolton sinds het prille begin, vindt Edbro zijn lokale wortels erg belangrijk. Maar met meer dan 75% van de cilinders die over de hele wereld worden geëxporteerd, is Edbro’s wereldwijde reputatie ongeëvenaard.

Locaties
Met een uitgebreide productiefabriek in Bolton in het VK en distributiemagazijnen in Europa en het Midden-Oosten, vervaardigt Edbro al hun producten op de Britse eilanden. Met dochterondernemingen in zowel Frankrijk als Duitsland, die gecentraliseerde Europese activiteiten en verdere partnerschappen over de hele wereld bieden, strekt het Edbro-netwerk zich echter uit over Europa tot Afrika, Azië en Australazië. Bezoek de Edbro Dealer Locator voor een volledige lijst van internationale kantoren, agentschappen en servicepunten van Edbro.

Productaanbod
Edbro is marktleider op het gebied van hydraulische systemen aan boord van voertuigen, met inbegrip van front-end, bodem- en uitwerpcilinders, afvalverwerkingsapparatuur en op maat gemaakte hydraulische kitoplossingen.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.