DT Spare Parts

Compleet assortiment

Het merk DT Spare Parts uit Duitsland staat voor een compleet assortiment met ongeveer 40. 000 unieke onderdelen van gegarandeerde Duitse kwaliteit voor vrachtwagens, trailers, bussen en bestelwagens. Daarnaast biedt DT Spare Parts een uitgebreide service. Het uitgangspunt is de kwaliteit van de originele onderdelen, dit in combinatie met een onafgebroken ontwikkeling van de services hebben het merk DT Spare Parts gemaakt tot wat het nu is – een toonaangevend productmerk in de automotive-industrie als alternatief voor originele onderdelen van merkfabrikanten. U profiteert van 24 maanden garantie op het gehele assortiment wat uniek is in de markt.

Uw voordelen:

  • Ongeveer 40.000 producten van één merk
  •  30 voertuig-gerelateerde catalogi (digitaal en gedrukt)
  • Uitgebreide online services om u te ondersteunen
  • Loyaliteitsprogramma met exclusieve Premium Shop
  • 24 maanden merkgarantie
  • Laatste informatie via maandelijkse nieuwsbrief 

DTQS- Diesel Technic Quality System 

Het Diesel Technic Quality System is één van de meest belangrijke processen binnen de Diesel Technic Groep. Het DTQS-systeem staat garant voor de continue kwaliteitswaarborging van hun producten. Mede door het DTQS-systeem wordt er 24 maanden garantie geven op het totale assortiment van DT Spare Parts. Bezoek ook eens www.dtqs.de voor meer informatie.

DT Spare Parts – De Euro 6 specialist

DT Spare Parts kent een zeer breed programma van meer dan 1500 delen welke puur gericht zijn op Euro 6 voertuigen. Ruim 900 referenties hiervan zijn direct uit voorraad leverbaar bij Diesel Technic Benelux B.V. Het assortiment Euro 6 delen bestaat niet enkel uit motordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan elektrische delen, brandinjectie delen, koelingsdelen, versnellingsdelen, emdelen en cabine delen. Daarnaast blijft DT Spare Parts het Euro 6 assortiment continu door ontwikkelen.

Premium Shop – Loyaliteitsprogramma 

Met de aanschaf van DT Spare Parts producten kunt u sparen voor mooie cadeaus in de Premium Shop (https://premiumshop.dt-spareparts.com/). Op elke artikelverpakking staat een unieke code welke te verzilveren is in de Premium Shop. 

https://www.youtube.com/watch?v=j6vPsOmEHhM&feature=youtu.be

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.