DOMAR S.p.A

Domar is de leverancier voor kunststof spatschilden, spatlappen, spatborden,spatschermen en toebehoren. Ze leveren alle maten en hebben diverse modellen met een witte rand aan 1 kant zodat het scherm op twee manieren te monteren is.

Domar ontwikkelt al haar producten van ontwerp tot productie, om de beste kwaliteitsresultaten te garanderen en in overeenstemming met internationale normen. Alles wordt ontworpen en geproduceerd in Italië. 
De waardeketen begint bij het project. Voor Domar betekent een project observatie en onderzoek, ervaring en experimenten, technologische innovatie en erkenning van de behoeften van de markt. 

De belangrijkste fasen van kunststofverwerking zijn spuitgieten, thermovormen, extrusie en CNC-snijden met behulp van CAD / CAM. Elke fase staat in wisselwerking met de andere in een logica van geïntegreerde en verbonden ketens, op een manier om soepele, veilige en efficiënte processen te garanderen. Deze details zorgen voor geoptimaliseerde processen voor hoogwaardige producten.
Het hele proces wordt georganiseerd en beheerd volgens het lean productiemodel. Een productiefilosofie die zich richt op aandacht voor tijd en middelen, om verspilling te minimaliseren en resultaten te maximaliseren. Op deze manier kunnen we de efficiëntie verhogen en kosten besparen, zodat we waarde creëren voor klanten.
Kwaliteit is de rode draad die elke fase van ontwerp tot productie combineert. Een toewijding aan excellentie in onderzoek, het gebruik van toonaangevende productiematerialen en -technieken en aandacht voor prestaties.
Het hebben van een autonome productieketen is de sleutel tot het bereiken van totale kwaliteit.


Download hier de Domar brochure
||

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.