Britax

Britax BF-serie LED-Beacon

Wegen, snelwegen, bouwplaatsen en mijnen zijn allemaal gevaarlijke plaatsen. En de mensen die aan deze omgevingen worden blootgesteld, hebben allemaal vrienden en familie die om hen geven. Het is de missie van Britax om ervoor te zorgen dat ze thuiskomen van hun werk en veilig en gezond reizen, dag na dag, jaar na jaar.

Het is dus geen verrassing dat we de nieuwste state-of-the-art technologie, componenten en materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken en extra tijd en zorg investeren in het onderzoeken, ontwerpen en testen van al hun producten. Producten die de helderste in hun klasse zijn, producten die zonder problemen zullen blijven bestaan onder zware omstandigheden. Britax is een merk uit Australië daar waar de zware omstandigheden dagelijkse praktijk zijn in de outback.  

Hoogste normen wereldwijd!  Britax BF620-900

Het Britax BF Series LED Beacon-assortiment heeft een reeks tests en certificeringen ondergaan door geaccrediteerde laboratoria. Dit zorgt ervoor dat het BF-Beacon dat u op uw voertuig of machines installeert, niet alleen helder genoeg is om u en uw investering te beschermen, maar ook de tand des tijds zal doorstaan tegen trillingen, vocht, stof, corrosie en zelfs elektrostatische ontlading!

 


Bekijk hier de oniline catalogus

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.