Brinko

BRINKO is een bedrijf uit Remscheid, geworteld in het Bergisches Land.

In Remscheid worden al meer dan 200 jaar hoogwaardige gereedschappen ontwikkeld, geproduceerd, verhandeld en ontworpen voor de verschillende industrieën door innovatieve marketing.

Bij BRINKO ligt de focus op mensen, dus contact met de medewerkers en klanten vinden zij erg belangrijk. Als middelgroot bedrijf met een 160-jarige traditie zijn ze er al decennia lang in geslaagd de trends bij te houden.

Er is in de loop van de tijd veel veranderd en de digitale wereld is een integraal onderdeel van het bedrijf geworden.BRINKO is altijd een familiebedrijf geweest, dat in de loop van zijn bestaan ​​al verschillende fasen heeft doorlopen. De familie Fellermann runde tot 2001 met succes de gereedschapsfabriek gedurende meerdere generaties. Eind 2001 heeft de familie Fellermann het eigendom en beheer overgedragen aan de familie Dietrich. De volgende generatie is nu ook bij het bedrijf betrokken, zodat de continuïteit van het bedrijf gegarandeerd is.

BRINKO verkoopt via gespecialiseerde groothandels en ondersteunt hen in partnerschap en met succes als experts in de best mogelijke klanttevredenheid op verschillende manieren:

– Individuele en aantrekkelijke planning van de verkoopfaciliteiten in afstemming met de wensen van de klant
– Promotionele diensten voor gespecialiseerde groothandels
– Duidelijke presentatie om aan te raken en te selecteren voor de vakman

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.