Berkleba

Berkleba Bevestigt met een missie!

Klanten kiezen voor Berkleba vanwege de hoge kwaliteit & service, de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Berkleba Bevestigt!
Het aanbod van industriële tapes en lijmen is enorm groot en zeer divers.
Totaalleveranciers voor beide productpakketten die tevens lijmspecialist zijn, zijn er niet in Nederland. Daarom kan het soms een ware zoektocht zijn voordat u het beste product heeft gevonden voor uw toepassing.
Behalve bij Berkleba! Want bij Berkleba vindt u alles onder één dak: Lijmspecialist, tape-specialist en leverancier van een zeer uitgebreid assortiment.
Dit assortiment omvat o.a.industriële tapes, foamtapes, acryltapes, cyanoacrylaat lijmen, MMA lijmen, MS-Polymeren, oplosmiddelhoudende lijmen, UV-lijmen. Een assortiment dat is afgestemd op de markten waarin de klanten worden gevonden zoals: Sign & display, kunststofverwerkende industrie, composietenmarkt of automotive aftermarket.

Berkleba Adviseert!
Diverse omstandigheden bepalen het succes en de duurzaamheid van een goede verbinding. De duurste tape of lijm hoeft niet altijd de beste te zijn voor uw specifieke toepassing. Vaak zijn er betere oplossingen die sneller werken, die uw productieproces effectiever en efficiënter maken en u in staat stellen een beter eindproduct te produceren.

Berkleba = One-stop shopping!
Behalve voor tapes en lijmen, kunt u bij hen ook terecht voor aanverwante producten zoals o.a. applicatie-apparatuur, dispensers, reinigingsmiddelen, handschoenen en lijmkammen.

Berkleba levert ook Maatwerk!
Wat ze niet standaard in hun assortiment hebben zoeken ze voor u of laten ze, indien mogelijk, voor u produceren.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.