Bär Cargolift

csm_NL_Zuverl_c822142753
csm_NL_Innovation_1ce1ab3704
csm_NL_Robustheit_04d957e127
csm_NL_Partnerschaft_db02f62394
csm_NL_Kompetenz_19ad89fa1b

Vorige
Volgende

De wereld van transport en logistiek wordt steeds competitiever en complexer. Om op dit gebied succesvol te kunnen werken, zijn klantgerichte oplossingen met een maximale efficiency noodzakelijk. En niet in de laatste plaats laadplatforms met uitstekende prestaties.

Bär ziet de laadklep als een integraal onderdeel van een totaalsysteem, dat klantspecifiek wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties. Alleen met een grondig begrip van de meest uiteenlopende transporttaken, ontstaan optimale productoplossingen.

De kerncompetentie van Bär Cargolift is de continue doorontwikkeling van de prestatiemogelijkheden van laadkleppen.

De klant van Bär Cargolift kan erop vertrouwen, dat hij een oplossing ontvangt, die hem optimaal zal ondersteunen bij z’n werkzaamheden. Hij wordt in alle fasen van de bestelling als partner geadviseerd over de montage, de bediening en de service van de Cargolift.

Bär Cargolift heeft de branche enkele tientallen jaren voorzien van innovatieve oplossingen. Solide techniek, die eenvoudig en veilig kan worden bediend, zorgt voor de beslissende voorsprong op de concurrent. Bär is begonnen in 1981 en inmiddels actief over heel de wereld met ontwikkeling en productie in eigen beheer.

Bär Cargolift – Lifting Performance.

|

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.