Aspock

Aspöck is Europa’s meest toonaangevende fabrikant van geprefabriceerde verlichtingssystemen voor alle soorten getrokken voertuigen. Het bedrijf richt zich al meer dan 40 jaar op het voldoen aan de maximale eisen op het gebied van precisie en perfectie.

Aspöck is in 1977 opgericht als fabrikant van verlichtingssystemen voor landbouwvoertuigen. In 1996 werden de eerste achterlichten voor autotrailers gepresenteerd. In 2007 nam het Oostenrijkse bedrijf hun al lang bestaande hoofdleverancier – Fabrilcar uit Portugal, over.  Dit werd later omgedoopt tot Aspöck Portugal.

De Aspöck Groep heeft momenteel ongeveer 1.550 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Peuerbach, waar momenteel 380 medewerkers actief zijn. Verdere productielocaties bevinden zich in Portugal, Polen en Brazilië. Bovendien zijn de verkoopdochters wereldwijd gedistribueerd. Individuele en innovatieve verlichtingsoplossingen voor Truck & Trailes, Automotive, Motorfietsen, Caravan, Landbouwmachines en Speciale voertuigen worden geproduceerd in de dochterondernemingen. Van ontwikkeling tot serieproductie – de Aspöck Group adviseert, ontwikkelt, ontwerpt, test en produceert volgens de wensen van de klanten. Innovatieve ledverlichting, maar ook bedradings- en stekkersystemen van de hoogste kwaliteit maken deel uit van het standaard assortiment. Bovendien garandeert het wereldwijde verkoop- en servicenetwerk een hoge klanttevredenheid.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.