Ontdek de Toekomst van Jost bij de Open Dag van Bulthuis!

Bulthuis nodigt je uit om een kijkje achter de schermen te nemen.

Waar tevens de nieuwste innovaties en trends in de wereld van Jost worden gepresenteerd.
Dít is je kans om inspiratie op te doen en het Bulthuis en Jost team te ontmoeten!

Groningen

Datum: dinsdag 23 april

Tijdblok 1: van 12.00 - 16.00 uur incl. lunch

( voor commerciële functies)

Tijdblok 2: van 17.00 - 20.00  uur incl. diner

( voor technische functies)

Tilburg

Datum: donderdag 25 april

Tijdblok 1: van 12.00 - 16.00 uur incl. lunch

( voor commerciële functies)

Tijdblok 2: van 17.00 - 20.00  uur incl. diner

( voor technische functies)

Op beide dagen, om helemaal in het Spacethema te komen, ambachtelijke Spacecake van eigen bodem!

Wat kun je verwachten?

De Open Dag bij Bulthuis  belooft een boeiende en informatieve ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de truck branche. Of je nu een monteur bent, een fleet owner of gewoonweg geïnteresseerd bent in de technologieën, er is voor elk wat wils!

Behind the scenes bij Bulthuis

Altijd al willen weten waar het allemaal gebeurt? Kom een kijkje nemen achter de schermen bij Bulthuis Groningen en Tilburg.

Demo's

Precies waar het universum op heeft gewacht: een op afstand bediende oplossing voor het koppelen van aanhangers die het gehele aan- en afkoppelproces automatiseert.

Meet the team

Altijd al benieuwd wie diegene is die je vaak spreekt? Deze dag staan onze inkopers, binnendienst medewerkers, administratie en de rest van het Bulthuis team klaar om jullie te ontmoeten.

Special guest!

Zie de demonstratie van Jost en zijn revolutionaire KKS Trailer en King Pin finder. Daarnaast zullen zij een technische training van de Jost producten verzorgen. Waarbij de steunpoten en koppelschotels uitgebreid aan bod komen.

Stars of the show!

KKS 42 Koppelschotel

KKS bouwt voort op beproefde technologie: de kern van de schotel wordt gevormd door de hoogwaardige 2″ gegoten KKS 42 opleggerkoppeling.

KKS E-Drive-module

Met de hand aanzwengelen behoort tot het verleden dankzij de E-Drive-module van de KKS – een elektrische hulpaandrijving die de steunpoten automatisch activeert.

Containertechniek

Sinds 1990 groeit Jost in de sector containerapparatuur en verwisselbare systemen. Met tientallen jaren ervaring in de sector zijn we een gewaardeerde en vertrouwde leverancier.

Stuursystemen

Of je nu opzoek bent naar een Spoorstang, Stuurstang, Stuurkogel, Hulpcilinder, Pitmanarm en lagering of overige toebehoren. Jost heeft het allemaal!

Vol is vol.

Zin in onze open dag gevuld met informatieve demo’s, trainingen, food en goodie bags? Laat ons dan d.m.v. onderstaand formulier weten of je komt en met hoeveel personen.

See You There!

Markeer de datum in je agenda en we zien je graag op onze open dag bij Bulthuis! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olga Haring 06-23075800 of marketing@bulthuis.eu.

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.