Een warme douche voor Bulthuis Ridderkerk

Bulthuis Ridderkerk heeft gister een zogenaamde “Warme Douche” mogen ontvangen van Tros RadarTV voor een leuke sponsoractie.

Kevin Strijker: “Al een tijdje ben ik bezig om ouderwetse stads- en streekbussen te restaureren en te bewaren voor het nageslacht. Inmiddels ben ik een stichting aan het oprichten om de bussen beter te kunnen beheren.

Sinds maart dit jaar hebben we er een unieke streekbus bij die we hebben gekregen als restauratieobject. Die was erg slecht maar in een half jaar tijd heb ik de bus toch weer op het rechte pad gekregen. Althans dat dacht ik. De bus werd afgekeurd op een aantal punten dus ik kon weer aan de slag. Omdat het opknappen gigantisch veel geld heeft gekost en de reparaties ook weer een hoop geld zouden kosten is er besloten de bus in een hoek te zetten en te wachten tot er weer geld beschikbaar zou zijn.

Wel had ik contact opgenomen met Bulthuis BV in Ridderkerk om te vragen wat diverse onderdelen zouden kosten. Uiteindelijk kwamen ze met het voorstel een steentje bij te dragen aan de restauratie en mochten we de onderdelen gratis meenemen. Iets wat ik zeker in deze tijd niet had verwacht! Deze donatie maakt wel dat de bus weer herkeurd kan worden en alsnog op de openbare weg gezien kan worden.

Ik vind persoonlijk dat Christiaan Pronk en zijn team van Bulthuis BV in Ridderkerk een lekker warme douche hebben verdiend.”

Bron: RadarTV
Foto: Erik Holtkamp

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.