DAFje weg

Een onvergetelijk Bulthuis Personeelsuitje met DAFjeWeg!

Zaterdag 15 juni was het weer feest bij Bulthuis. Het hele team kwam samen in het mooie Flevoland en trok er samen op uit om de hele middag rond te touren in ouderwetse Dafjes. Elke kleur van de regenboog 🌈 was vertegenwoordigd. Er was zelfs een knalroze DAF (deze werd meteen geclaimd door de dames van HR en Marketing).

Maar niet zomaar touren. Er was een heuse puzzeltocht uitgezet die het competitieve in sommige van ons flink aanwakkerde. Zo werd er wel eens een Dafje verplaatst (moet je maar niet je sleutel laten zitten 🤷‍♀️), werden er auto’s onklaar gemaakt en wat shortcuts gebruikt. Eerlijke strijd? Niet helemaal. Was het leuk? Dat was het zeker! Zelfs de regen mocht de pret niet drukken.

De winnaars (team Jan en Frederik van Productmanagement) kregen de officiële DAFjeWeg bokaal 🏆 mee naar huis na een bijna perfect gereden route! Als afsluiter stond er een heerlijk buffet op ons te wachten incl. Halal bbq. Vanwege het onbeperkt borrelen 🍻 moesten sommigen een logeeradresje in de buurt boeken maar waren maandag gewoon weer netjes op de zaak! 💪

Andere berichten

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.