Bulthuis nu ook distributeur van Monroe

Sinds kort zijn we officieel distributeur geworden van Monroe Schokbrekers. Dit welbekende merk is een wereldspeler op het gebied van schokdempers binnen de heavy duty sector. Het Amerikaanse bedrijf produceert al honderd jaar een complete range aan dempers, van cabinedemper tot trailerdemper en alles wat er tussen zit. We laten u het Monroe assortiment voor het eerst zien op Transport Compleet in Hardenberg, vanaf 21 maart.
Het moederbedrijf van Monroe is Tenneco, een onderneming met 93 productielocaties, 30.000 medewerkers en een jaaromzet van 8.2 miljard US dollar.

Vanzelfsprekend zijn we zeer content met dit distributeurschap: we breiden hiermee het leveringspakket voor klanten verder uit en nemen weer een stap in de logistieke keten weg zodat we onze klanten OE producten kunnen aanbieden tegen uitstekende condities.

William Muller (hoofd inkoop): “De transportmarkt kent een groot aanbod van alternatieve producten, waarbij het af en toe moeilijk is om duidelijk te krijgen welk soort product een gebruiker koopt. Met onze focus om OE producenten in het assortiment op te nemen, garanderen wij onze klanten kwaliteitsproducten.”

Ontvang onze aanbiedingen, acties en blogs

Niks meer missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.